مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دیرکرد پول فروش خانه

سلام خسته نباشید یک واحد اپارتمان به یکی از فامیل فروختیم چون رابطه نزدیکی داشتیم قولنامه ای که نوشتیم دادیم به فرد مورد نظر که در ان ذکر شده به ازای تاخیر پول روزی 300ت بپردازد و وکالت تام دادیم به فرد مورد نظر الان 85 میلیون از پول مورد نظر مونده که هنوز نداده ایا راهی هست که دیرکرد بگیریم؟

پاسخ ها :

نسترن زمانی پور

سرکار خانم نسترن زمانی پور :

با سلام
بله شما امکان مطالبه خسارت قراردادی را، پس از انقضاء موعد مقرر در قرارداد جهت پرداخت اقساط ثمن، دارید.
دادخواست مطالبه خسارت ثبت و کپی مصدق قرارداد خود را پیوست کنید.
اگر به هر دلیل قصد تاخیر در ثبت دادخواست دارید، حتما با ارسال اظهارنامه، پرداخت تتمه ثمن را مطالبه فرمایید.