مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیرکرد مبلغ خرید خانه

سلام.آپارتمانی را خریداری کردم حدود 50 درصد قیمت رو پرداخت کردم و مبلغ یک میلیارد و دویست و سی میلیون از کل قیمت راباید در تاریخ معینی پرداخت میکردم. در همان تاریخ توانستم 480 تومن بعد از دو ماه 500 بعد از یک ماه دیگر 197 و در ماه بعد 53 تومن رو تسویه کنم. سند گرفتم و در مبایعه نامه به ازا هر روز دیرکرد مبلغ 250 هزار تومن تعیین شده. حالا باید از تاریخ دیرکرد روزی 250 بدم یا چون کم کم تسویه کردم این مبلغ روزانه به نسبت باقی مانده پول کمتر میشه. ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرار دادشما باید مطالعه بشه به نظر میرسد که از تاریخ دیر کرد باید روزی 250 بدهید