مشاوره حقوقی رایگان - جراحی ستون فقرات و گذاشتن جسم خارجی روی دیسک کمر در حین خدمت سربازی

با سلام و احترام
بنده با حالت جسمانی کاملا سالم وارد خدمت سربازی شدم ، در یگان خدمتی به مأموریت رفتم و مسئول مخابرات بنده رو به انجام یک سری از کار ها وادار کرد که باید با بیل می‌کندم بعد از اومدن از مأموریت دچار درد شدید در ناحیه پا شدم و بعد از گذشت چند ماه از درد در نهایت به عمل جراحی دیسک پنجم ختم شد. اما پادگان بعد از جراحی من که دکتر 6 ماه استراحت مطلق داده بود و با انجام اون عمل سنگین حتی روی زمین بودم منو سرباز فراری اعلام کرده بودند که بعد از بازگشت به پادگان منو به کمیسیون فرستادن و معافیت دائم دادند. به علت امنیتی بودن شرایط یگان بنده فقط تونستم نگاه کنم. الان با وجود جسم خارجی روی ستون فقرات از کار افتاده شدم ، چه کار باید کنم آیا می‌توانم مستمری جانبازی دریافت کنم ؟برای این کار از کجا باید شروع کنم.مدارک هام همه اش کامل هستش.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

ابتدا بایستی ثابت کنید که صدمه فوق در حین سربازی بوده اگر از طریق پادگان اعزام میشدید امکان برقراری مستمری بود در هر صورت با تنظیم استشهادیه و گواهی بیمارستان به کمسیون پزشکی مستقر در یگان مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید