مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح عمدی

با سلام و عرض ادب.
بنده در سال 97 اقدام به خرید یک دستگاه آپارتمان از شخصی نمودم و ایشان دو سوم از مبلغ توافق شده در مبایعه نامه را از بنده دریافت نمودند. ایشان به علت گرانی ملک و پشیمانی از فروش آن به بنده اقدام به دادن وکالت فروش به برادر بزرگتر از خود نموده و برادر خود را نزد من فرستاد تا ایشان با میانجی گری بتواند پول بیشتری از بنده بگیرد و بنده قبول نکردم و نهایتا در تاریخ تنظیم سند به بهانه دریافت الباقی ثمن معامله بنده را به مغازه دوستشان که قصابی بود بردند و در آن جا اقدام به فحاشی و هتک حرمت نموده و با ایراد ضرب و جرح که نتیجه آن پارگی پرده گوش راست و آسیب به کتف دست راستم بود از آن جا متواری گشته و به محضر رفتند و اقدام به اخذ گواهی عدم حضور بنده از سردفتر که با ایشان نسبتی هم داشت نمودند. بنده با طرح شکایت و نامه پزشکی قانونی پس از یک سال و نیم موفق به محکوم نمودن ایشان شدم و دادگاه حدود 6 درصد دیه کامل برای بنده مقرر کرد.
ایشان در این فاصله اقدام به طرح دعوا در خصوص مطالبه ضرر و زیان از بنده به دلیل عدم حضور در تاریخ مقرر نموده و موفق به اخذ رای دادگاه در خصوص محکومیت بنده به پرداخت ضرر و زیان شدند که با اعتراض بنده پرونده به دادگاه تجدید نظر رفته و وقت رسیگی برای سال 1400 تعیین گردیده.
از طرف دیگر محکوم به پرداخت دیه شده که در غیاب بنده به دادگاه رفته و مبلغ آن را به حساب دادگستری واریز نمودند.
اینک بنده در خصوص اخذ دیه و با توجه به عدم رضایت از ایشان چه اقدامی باید انجام دهم تا در دادگاه تجدید نظر نیز بتوانم ساختگی بودن درگیری ایشان با نقشه قبلی را به اثبات برسانم و این که اخذ دیه از دادگاه به منزله رضایت از ایشان می باشد و سناریوی طراحی شده از جانب ایشان با توجه به محکومیتشان در تاریخ تنظیم سند در خصوص ضرب و جرح از جانب دادگاه کیفری میتواند تاثیری بر شکستن رای دادگاه بدوی شود ؟ لطفا در صورت امکان راهنمایی های لازم را بفرمایید. با قدردانی و سپاس فراوان

پاسخ ها :

راضیه قادرپناه

راضیه قادرپناه :

باسلام شما باتوجه به دردست داشتن مدارک میتوانیدموجه بودن عدم حضور خوددردفتراسنادرسمی رادرروز مقرردر دادگاه تجدیدنظر اثبات نماییدمضافااخذدیه به هیچ عنوان دلیل اعلام رضایت شما محسوب نمیشود