مشاوره حقوقی رایگان - تردد به حیاط مشاع

سلام.
من مالک طبقه منهای 60 از آپارتمان هستم و پارکینگ من در حیاط است. فقط به واحد من راه دارد و کاملا جدا از ورودی نفر رو و پارکینگ دیگر واحدها است.
آیا باید کلید حیاط را دیگر واحدها هم داشته باشند و تردد کنند؟ یعنی نیاز به اجازه من ندارند و هر موقع بخواهند میتوانند ورود کنند؟ با توجه به این که نه راه ورود به واحد خود دارند نه وسیله یا چیزی برای مصرف. فقط درب واحد من است که شیشه ای می باشد و اگر تردد کنند، کاملا درون واحد من را میبینند.

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

هرچند حیاط داخل در مشترکات است لکن مجوز ورود سایر مالکین نیست و در غیر این صورت امکان طرح شکایت مزاحمت میباشد