مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام. من و برادرم یک زمین خریدیم و با هم ساختیم. طبق توافق هر دو نفر قرار بود حیاط برای طبقه پایین باشه و درب جداگانه داشته باشه. طبقه دوم هم از راه پله رفت و آمد کنه. حالا که حیاط جزء مشاعات می باشد، برادرم هم میتونن در حیاط طبقه پایین رفت و آمد کنه با این که راهی به حیاط ندارن؟ من میتونم در حیاط پارکینگ درست کنم؟ حکم راه پله چی هست؟ من یه درب هم در راه پله دارم.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز اصولا حیاط جز مشاعات هست ولی حق استفاده برای طبقه همکف خواهد بود