مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیرات مشاعات

با سلام.
چند وقت پیش یک مشکلی در ساختمان پیش اومد و باعث شد تعمیراتی در مشاعات ساختمان انجام بشود.
یکی از مالک ها که اصلا در ساختمون زندگی نمیکنه و خونه اش رو اجاره داده، از پرداخت هزینه تعمیرات ممانعت میکرد. به همین دلیل طبق گفته خود مدیر ساختمان
این مالک هیچ طوره نمیخواست هزینه پرداخت کنه. فقط به شرطی با پرداخت موافقت میکرد که نقاش رو اون بیاره و 130,000 تومن هم کمتر بدهد.
که مدیر ساختمون مجبور شد 130,000 تومن از سهم تعمیرات رو از جیب خودش به جای این مالک بدهد.

آخر های تعمیرات، مدیریت ساختمان به من واگذار شد.
منم تعمیرات رو تموم کردم و بعد از تعمیرات، اکثر مالک ها سهم خودشون رو پرداخت کردند به جز این مالک که ادعا دارد باید خودش برقکار می آورده نه من.
این مالک باید 1,160,000 تومن به نقاش بده که احتمالا تا الان نداده یا شاید نصفش رو داده و 129000 تومن هم به من بدهد.
در ساختمون فقط من مالک هستم و مدیر ساختمون قبلی و مابقی مستاجر هستند.
با توجه به این که مبلغی که باید به من بدهد کم هست و شاید اصلا ارزش نداشته باشد که به شورای حل اختلاف بروم.
و من نمیدونم چقدر هزینه میبره برای شکایت و همچنین چقدر زمان میبرد که رسیدگی بشود.

آیا من میتونم در شکایت پولی که مدیر ساختمون قبلی از جیب خودش داده هزینه نقاش پولی که باید به من بده رو طلب کنم؟
راهی باشد که بشه این مالک رو تنبیه کرد که سری بعدی این حرکت رو نزند؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

با ارسال اظهار نامه به پیوست ریز سهم شخص ممتنع مطالبه کنید پس از ده روز در صورت عدم پرداخت از طریق اجرای ثبت اقدام به توقیف اموال ایشان نمایید