مشاوره حقوقی رایگان - معافیت ایثارگران از پرداخت هزینه تغییر صندوق بازنشستگی

با سلام. با شش ماه جبهه و ایثارگری و پنج درصد جانبازی قریب به 10 سال سابقه بیمه در تامین اجتماعی ( شهردای که غیر دولتی محسوب میشود) را با حق بیمه پرداخت شده خودم رو به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح انتقال داده ام. هم اکنون با 20 سال سابقه خدمت در نظام در شرف بازنشستگی هستم. چگونه میتوانم از معافیت جانبازان و ایثارگران از پرداخت مابه التفاوت برخوردار شوم؟ لطفا راهنمایی فرمایید در صورت نیاز حاضر هستم وکیل بگیرم. با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بدید ومدارک ایثارگری را پیوست کنید ، نباید مابه التفاوت بگیرند، اگر گفتند باید بدید به دیوان عدالت شکایت کنید