مشاوره حقوقی رایگان - معافیت ایثارگران از پرداخت هزینه تغییر صندوق بازنشستگی

سلام. بر اساس بند خ ماده 88 قانون توسعه ششم، آیا فرزندان رزمندگان با سابقه بیش از 12 ماه حضور در جبهه مشمول معافیت از پرداخت مابه التفاوت حق بیمه انتقال صندوق می شوند؟

پاسخ ها :

حسين  نخعي سرو

جناب آقای حسين نخعي سرو :

با سلام و احترام
بهتر نیست از ادارات مربوطه از جمله دایره حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران سوال بفرمایید؟؟