مشاوره حقوقی رایگان - اثبات قتل کسی که اعتراف کرد پس گرفت

همسره پدرم (نامادری) بعد از گذشت هفت الی ده روز از خاکسپاری پدرم از منزل وراثی فرار کردن با اصرار پیگیری برگردانده شدند در حین توضیح که چرا مدام به دنبال فرار و نقد کردن اموال پدر هستن و چرا عجله دارن برای تقسیم خودشان اعتراف کردن چون با پدر گلاویز شدن و حین ضرب و شتم یکدیگر هول دادن و پدر با خونریزی از حال رفتن منتها پدر را به رختخواب بردن و لباس خونی رو عوض کردن و چند ساعت بعد به اورژانس خبر دادن. ما بعد از این اظهارات با 110 تماس گرفتیم و ایشان یکبار دیگر برای مامور توضیح دادن و مامور از ما خواست فیلم برداری کنیم تا ثبت شود و بعد مجدد در کلانتری هم دوبار از ایشان پرسیدن و ایشان همین را تعریف کردن و یک شب در بازداشتگاه رفتند فردای انروز در اولین جلسه دادگاه بدون هیچ اعتراضی به صحبت های ما (فرزندان مقتول) گوش دادن و در نهایت گفتند کاری نکردن اما قاضی با ایشان تنها حرف زد و ما از اظهارات ایشان خبری نداریم و ختم جلسه اعلام شد اما دستور ازادی ایشان داده شد و نبش قبر در همان جلسه اول دادگاه انجام شد و پدر را به پزشک قانونی بردن چون ما اعلام کردیم ایشان حق ندارن به خانه پدری بیایند چون اعتراف کردن. قاضی بعد از نبش قبر خانم را با یک اژانس به محل پدری شان فرستاد. قاضی میگفتند که حرفها در کلانتری مستند نیست پوچ است. فقط باید در دادگاه اعترافش تکرار شود. حالا این خانم ازاد است و ما نمیدانیم برای اثبات چه کنیم و چطور میتوانیم قاضی پرونده را تغییر دهیم یا به ان معترض شویم در ارتباط به پیشینه قاضی اکثرا از ایشان و رای هایشان ناراضی هستن و همیشه ناحقی کردن. راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
هرشخصی پس از فوت ،توسط پزشکی قانونی مورد معاینه قرار میگیرد و گواهی وفات با ذکر علت فوت برای وی صادر میشود ،اگر پدر شما به علت ضرب و جرح همسرشان به قتل رسیده باشند ،قطعا آثار جراحات در معاینه پزشکی قانونی گزارش میشود و مقام قضایی تحت عنوان فوت مشکوک تحقیقات لازم را دراین خصوص انجام میدهد و درصورتیکه اثبات شود که فرد متوفی به قتل رسیده است ، بازپرس اقدامات قانونی را انجام میدهد.
به هر حال ادعای به قتل رسیدن ایشان ،باید اثبات شود و بدون دلیل نمیتوان شخصی را به قتل متهم کرد .
اقاریر شخصی ایشان نیز تا زمانیکه اصل مساله (به قتل رسیدن مرحوم) اثبات نشود فاقد ارزش است .
موفق باشید.