مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زوجه

با سلام
وقت شما بخیر
همسرم درخواست نفقه کرده و دیروز جلسه رسیدگی در شورای حل اختلاف بود و من نتونستم توی جلسه رسیدگی حضور داشته باشم، منتها چند روز قبل از جلسه رسیدگی لایحه ارسال کردم، همسرم به هیچ عنوان از من تمکین نمیکنه، و دادخواست طلاق هم داده، توی دادگاه خانواده، قاضی از ایشون پرسیده که حاضرید از همسرتون تمکین کنید ایشون صراحتاً گفته خیر، توی ارجاع پرونده طلاق به داوری هم، کارشناس داوری از ایشون پرسیده حاضرید با همسرتون زندگی کنید، ایشون صراحتا گفته، خیر، به هیچ عنوان و در هیچ شرایطی حاضر نیستم با همسرم زندگی کنم، دادخواست عدم تمکین دادم، توی جلسه رسیدگی که قاضی تعیین کرد، همسرم یعنی زوجه نیومد، با توجه به تمام این موارد و دلیل و مستندات قانونی در موضوع عدم تمکین همسرم از من، لایحه ارسال کردم واسه مطالبه نفقه ایشون، منتها امروز شورای حل اختلاف قرار کارشناسی صادر کرد، چرا باید این اتفاق بیوفته؟ چرا شورای حل اختلاف دلایل و مستندات منو نادیده گرفته؟ چرا پرونده دادگاه خانواده رو مطالبه نکردن که مشخص بشه ایشون در مورد تمکین از من، و در مورد زندگی با من، توی دادگاه خانواده چی گفته؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه دادگاه خانواده رای قطعی مبنی بر الزام زوجه به تمکین صادر کرده است ، باید آن را ضمیمه پرونده کنید تا به استناد آن رای بر عدم استحقاق زوجه به دریافت نفقه به اثبات برسد .
معمولا در پرونده های مطالبه نفقه ،تا زمانیکه رای دادگاه خانواده مبنی بر الزام زوجه به تمکین ارائه نشود ، عدم تمکین زوجه به اثبات نمیرسد.
موفق باشید