مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام مدتی پیش پدرم بدون بردن عینک و نخوانده برگه ای را امضا کرد که قرارداد فروش زمین خودش بود ولی صاحب مشاور املاک ان برگه را نخوانده و به این بهانه که قانون عوض شده همه چیز را به نفع خریدار زده و معلوم شده این خریدار زمینخوار بوده و دو سری خلف وعده نموده و برای انتقال سند نیامده و به اسم پسر 18ساله خود این زمین ما را زده لطف بگید با توجه به اینکه ما توان دادن پول برای گرفتن قرار تامین اموال را نداریم و ان اقا مالی انچنان نداره و اگر بکشانیم دادگاه پولمان را در طی 10سال به ما بده و پول الان ارزش نداره راهی نداره تا بشه از دست این اقا زمینمان را نجات بدیم ؟ با تشکر میشه جواب بدید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه اثبات کنید ،پدرتان در زمان امضأ قرارداد ، فاقد قصد معامله بوده است معامله محکوم به بطلان است و میتوانید دادخواست اعلام بطلان معامله به طرفیت خریدار به دادگاه تقدیم کنید ،درصورتیکه عین ملک از ید خریدار خارج شده و به شخص دیگری منتقل شده باشد ، موضوع از موارد اتلاف حکمی مبیع است و خریدار باید مثل یا قیمت روز آنرا بپردازد.
موفق باشید