مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی از خانواده

سلام، وقت بخیر.
من الان چند سال هست که بدسرپرستی دارم.
از لحاظ روحی و روانی دچار مشکل شدم و پرونده پزشکی هم موجود هست. به علت مصرف مواد مخدر در خونه، دچار التهاب قلبی شدم که چند سال تحت نظر دکتر بودم .
الان هم وضعیت من خیلی بد هست و دیگر نمیتونم با این شرایط زندگی کنم. اگر میشه راهنمایی بفرمایید که میشه از روش قانونی از زیر سرپرستی خانواده ام بیرون بیام و دیگر با اون ها زندگی نکنم. چون واقعا شرایط الان این جا طوری هست که هزینه های حیاتی زندگی رو نمیتونند بدهند و من چند سال هست با مجبوری سر میکنم. اگر میشه لطفا راهنماییم کنید. تشکر.

پاسخ ها :

جدا شدن قانونی از خانواده جدا شدن از خانواده مستقل شدن