مشاوره حقوقی رایگان - سایت های شرطبندی

سلام خسته نباشید . ببخشید من قبلا در سایت شرطبندی فعالیت داشتم اما 4 ماهه دیگه سمتش نرفتم و گذاشتم کنار . هر چی بردم سه برابرشو باختم . ماه پیش برام پیامکی اومده که شرکت در سایت های شرطبندی جرم است . چند روز پیش برام پیام اومده که از حسابشما به سایت شرطبندی پول واریز شده در صورت تکرار به مراجع قضایی گزارش داده میشه .
خواستم بدونم این تذکری بود که دیگه وارد نشم ؟ آیا باز هم امکانش هست مشکلی برام پیش بیاد ؟؟؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

احتمالا جنبه هشدار داشته ولی اگر دوباره در چنین سایتهایی فعالیت کنید با توجه به اینکه قبلا به شما دو بار به وسیله پیامک اطلاع رسانی شده به جرم ارتکاب یا فعالیت در سایتهای شرط بندی برای شما تشکیل پرونده شود