مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت براي بانوان و اطفال در اماكن عمومي يا معابر ورود به مسكن يا منزل ديگري به عنف و تهديد

با سلام و وقت بخیر
-پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهامات مزاحمت براي بانوان و اطفال در اماكن عمومي يا معابر ورود به مسكن يا منزل ديگري به عنف و تهديد و ورود به مسكن يا منزل ديگري به عنف و تهديد در تاریخ 1399/11/01 ثبت گردید
2-دادنامه ابلاغ شد(2 مورد)
3-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد(2 مورد)
4-پرونده مختومه شده است
و در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ..... مورخ 1399/11/27 صادر گردید
بنده 30سالم هستش و تا الان هیچگونه سابقه ای نداشتم و میخواستم به پالایشگاه استخدام بشم که این مشکل پیش اومده
ایا سوء سابقه میشه و نمیتونم استخدام شم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بعد از قطعی شدن رای محکومیت صادره از سوی دادگاه سابقه کیفری خواهید داشت