مشاوره حقوقی رایگان - کروکی بهم خورده و عدم تشخیص صحیح افسر

با سلام
من چند روز پیش تصادفی داشتم که وقتی از اتوبان وارد یک خروجی شدم و چون در ادامه مسیر حق تقدم با من نبود ایست کردم و خودروی عقبی به دلیل سرعت و نداشتن فاصله،از پشت با ماشین بنده برخورد کرد،در ابتدا مقصر بودن خود را قبول کردند و گفتند نیاز به افسر و کروکی نیست و ماهم از سر دلسوزی و اینکه خسارت زیادی ندیده بودیم و خسارت اصلی را خودروی عقبی دیده بود درخواستشان را قبول کردیم،بعد از 5 دقیقه در مسیر جلوی مارا گرفتند و خواهش کردند صبر کنیم افسر بیاید چون بیمه بدون کروکی خسارت نمیدهد،بعد از امدن افسر به صحنه رفتیم ولی انها منکر مقصر بودن خود شدند و چون محل ایست سربالایی بود گفتن راننده ناشی بوده و نتوانسته بعد از توقف خودرو را کنترل نماید و به ماشین عقبی برخورد کرده،افسر نیز در ان لحظه اقدام به ترسیم کروکی نکرد و فقط به خودروی عقبی گفت در ساعت 9 شب برای گرفتن کروکی به انها مراجعه کنند.در حال حاضر خودروی مقصر از ما شکایت کرده و تقاضای خسارت و افت ماشین نموده،ما به چه صورت میتوانیم مقصر بودن آنها را اثبات کنیم و ایا انها میتوانند به دروغ مارا مقصر جلوه دهند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید به نظر افسر راهنمایی اعتراض کنید و تقاضای کارشناس را نمایید و...