مشاوره حقوقی رایگان - شهری بغیر از محل زندگی زن و مرد اقامه دعوا کردن

با سلام وکیلی که پرونده شکایت خانومم رو دنبال میکند در شهر خودش که نزدیک به محل زندگی خانومم و من هست اقامه دعوا کرده و محل زندگی شاکی را به دروغ ادرسی فیک داده به دادگاه!! درصورتی که هم در محل اقامت خانومم و هم در محل زندگی موقت من دادگاه هست و میتونست اونجا اقامه دعوی کنه
سوال: ایا میتوان بواسطه این دروغ وکیل و شاکی رای دادگاه را زیر سوال برد و دادگاه را صالح به رای ندانست؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
خیرامکان شکایت نیست.
زوجه میتواند در محلی که اقامت دارد طرح دعوا کند و این موضوع خللی به اصل حکم وارد نمی آورد.