مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن حق الارث برای وراث قانونی بر اساس حصر وراثت

با سلام . ما دو برادر و سه خواهر هستیم که پس از فوت پدرمان پس از یک سال تصمیم به تقسیم اموال پدرمون کردیم با توجه به اینکه سه برادر داشتیم که زودتر از پدرمون فوت کردن متاسفانه براساس قانون جز وراث حساب نیومدن اما ما بر اساس عرف و احساس اینکه بچهاشون نیز سهمی داشته باشن مقداری از اموال رو بین بچهای سه برادر تقسیم کردیم حالیه مقدار کل زمین مورد تقسیم 1000 متر هست و دو برادر فوت شده حدود 25 سال قبل روی همین زمین خانه ای ساختن در کنار خانه پدری مون و پس از سه سال بر اثر زلزله تخریب و هیچ اثاری از خانه نیست و میزان و مقدار زمین برای خانه برادران فوت شده مشخص نیست الان بچه های برادران فوت مانع تقسیم زمین پدری مان شده اند و مدعی هستن که حدود 400 متر برای یکی و حدود 300 برای یکی دیگه از بچه های برادران فوت شده هست ایا وراث قانونی که ما سه خواهر و دو برادر هستیم فقط و فقط سیصد متر زمین میرسد در حالی که خانه پدری مان موجود و درای اب برق گاز و خانه محل زندگی پدرمون هست و یک خانه برای زندگی هست در حالی که ما وراث قانونی هستیم نباید بین ما تقسیم بشه. و اونا هیچ مدرکی دال بر مالکیت ندارن فقط حدود سه سال در اونجا زندگی کردن که خانهاشون تخریب شده و اثاری باقی نیست و در شهری دیگر زندگی میکردند ایا مدعی مالکیت برای انان درست هست خواهشا منتظر راهکار حقوقی شما هستیم متشکر

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام مخاطب گرامی
بر فرض سوال، مالکیتی متصور نیست مگر اینکه اسناد مالکیت زمین و خانه را داشته باشند ، اسناد مالکیت ربطی به تخریب خانه ندارد و همچنان پابرجاست.