مشاوره حقوقی رایگان - حمله و تهدید به قتل همراه با ایجاد رعب و وحشت

یکی از فامیلامون ورشکسته شده و طلبکاراش شکایت کردن اما هنوز نتونستن حکم جلبشو بگیرن.
حالا خودشون قبل دادن قبل حکم جلب به خانه ی بنده حمله کردن و با ایجاد رعب و وحشت با پاشیدن بنزین به دیوار جهت آتش زدن منزل، همراه با تهدید و فحاشی زیاد به بنده و دیگر افراد طایفه و فرد ورشکسته که آن شب مهمان بنده بود قصد داشتن به ایشون تعرض کنن ولی بنده مانع شدم ..

لازم به ذکر حمله در شب بوده و همراه با وحشت زیادی برای زنان و کودکان منزل و کوچه شده ..

شاهدم تو روستا دارم چند تا و شهادت میدن

حال اگه شکایت کنم با چه عنوانی شکایت و مجازات احتمالی آنها چه خواهد بود..؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر قصد آتش زدن اموال منقول یا غیرمنقول شما را داشتند ،میتوانید تحت عنوان شروع به احراق اموال از آنها شکایت کنید و مجازات آنها مطابق تبصره 2 ماده 675 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) بین شش ماه تا دو سال حبس تعزیری است.
درصورتیکه با اعمال نامتعارف ،در نظم عمومی نیز اخلال ایجاد کرده باشند یا با عنف وارد منزل شما شده باشند ،مجازات جرم آنها برابر با ماده 694 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) بین شش ماه تا سه سال حبس خواهد بود که البته با درنظرگرفتن قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ، به نصف تقلیل یافته است.
موفق باشید.