مشاوره حقوقی رایگان - فوت در بازداشتگاه

باسلام،وقت بخیر داداش من در لویزان 15 ماه خدمت کرد که بخاطر چندبار دیر رفتن صبحها به پادگان 24ساعت بازداشت کردن که حالش بعد از چندساعت بد میشه ولی اهمیت نمیدن که بعد از چند ساعت از این قضیه میبرنش بیمارستان که میبینن 2درصد هوشیاری داشت و فوت میشه خواستم بپرسم آیا مجازات رده های بالایی که اینو بازداشت کردن مجازات میشن، آیا غرامتی تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

فوت در بازداشتگاه سربازی فوت در سربازی غرامت فوت سرباز سربازی