مشاوره حقوقی رایگان - فوت در حین خدمت سربازی

باسلام وادب
احتراما پدر بنده در سال 66 بر اثر مصدومیت در دوره تکاوری بعد از بستری چند ماهه در بیمارستان فوت کردند؛ آیا برای ایشان دیه شامل میشود در صورت مثبت بودن جواب لطفا رهنمایی فرمایید چگونه میتوانم احقاق حق کنم؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

فرنوش ظریفی

فرنوش ظریفی :

سلام بله کارشناسان قادر به تشخیص خواهند بود پیشنهاد می کنم برای تعیین کارشناس معتبر یک درخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف ارائه نمایید