مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال مشترک و اجرا قرارداد فی مابین

با عرض سلام و خسته نباشید و آرزوی توفیق برای شما وکلای محترم بعرض می‌رساند اینجانب یک فقره پرونده به یکی از وکلای محترم وکالت داده ام با وجود در دست داشتن حکم قطعی از دادگاه تجدید نظر استان مبنی بر فروش اموال مشترک و پس از فروش سود و زیان حاصله محاسبه گردد که متاسفانه شریک اینجانب حاضر بفروش و پرداخت حق السهم اینجانب نیست لازم به توضیح است که قرارداد منعقده فی مابین به اینصورت است که آورده از طرف شخص مقابل بوده و کار و انجام خرید و فروش با اینجانب که سود و زیان حاصله بالمناصفه تقسیم گردد لذا با وجود گذشت سه سال و تقدیم بیش از شش دادخواست مبنی بر اجرا حکم و درخواست فروش املاک‌ که یکی از آنها وقفی یا اوقافی میباشد ‌ و تقسیم سود و زیان حاصله دادگاه به نحوه شکلی دادخواست ایراد وارد می‌کند لذا به وکیلی نیاز دارم که در زمینه وقف و اوقاف تخصص داشته باشد در صورت امکان راهنمایی یا وکیلی که در منطقه استان فارس و لارستان فعال باشد معرفی بفرمایید با سپاس

پاسخ ها :

وکیل اوقاف فروش اموال مشترک اجرای قرارداد