مشاوره حقوقی رایگان - طرح مجدد دعوا

طرح دعوا بعد از ابلاغ رای در چه صورتی امکان دارد مجدد طرح شود که اعتراض به تجدید نظر نشود ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
طرح مجدد دعوا بعدازقطعیت رای پرونده مذکور و درصورتی که موضوع مشمول اعتبارامرمختوم نگردد امکان پذیرمیباشد.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه رای صادره حکم نباشد و قرار باشد امکان طرح مجدد دعوی وجود دارد ،درغیراینصورت امکان طرح مجدد دعوایی که قبلا در شعبه بدوی مورد رسیدگی و صدور حکم قرار گرفته است وجود ندارد و باید از طریق تجدیدنظر خواهی اقدام نمایید.
موفق باشید.