مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. اینجانب کارگر حجمی مشغول کار در آشپزخانه شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب هستم. فرزند جانباز 5 درصد و ایثارگر می باشم. خواستم بدونم طرح ایثارگری تبدیل و وضعیت شامل حال اینجانب میشود یا نه؟ ممنون.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی حجمی فرزند جانباز تبدیل وضعیت قانون تبدیل وضعیت ایثارگران