مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر

سلام.
من در یک خانواده ای زندگی میکنم که هیچ گونه آزادی به دختر نمیدن. من فرزند پنجم خانواده هستم و پدر و مادر نسبتا خوبی دارم و میتونم تا موقعی که استقلال مالی پیدا کردم باهاشون کنار بیام. ولی من سه تا خواهر و یک برادر دارم که به طرز وحشتناکی ادعای با شعوری دارن و خودشون رو مبرا از هر خطایی میدونن و مدام منتظر موقعیتی هستن تا از من آتو بگیرن و من رو آزار بدن.
خیلی هم من رو اذیت می کنن و مدام من رو تهدید به مرگ می کنن.
من کاملا تنها هستم و کسی نیست که من رو به خوبی راهنمایی کنه.
من 16سالم هست و الان هم در رشته انسانی تحصیل می کنم و قصد دارم درس بخونم تا بتونم یک شغلی برای خودم درست کنم و بتونم مستقل بشم ولی نمی دونم چه شغلی مناسب هست و کسی هم نیست که از او مشاوره بگیرم.
حالا باید چی کار کنم؟ اگر خانواده ام متوجه بشن که قصد مستقل شدن رو دارم دست به کار خطرناکی میزنند و ممکن هست من رو بکشند.
به نظرتون چه طور با کلی محدودیت کار هایی که برای مستقل شدنم ضروری هست رو انجام بدم؟
چه طور میتونم راحت تر کارهایی برای مستقل شدن انجام بدم؟
من واقعا این جا احساس امنیت نمی کنم چون کافی هست کوچک ترین خطایی بکنم تا خواهر و برادرم من رو آزار میدن.
لطفا کامل به من توضیح بدید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

با سلام دختر عزیزم
اگر شرایط زندگی خیلی برات سخت شده میتونی با اورژانس اجتماعی تماس بگیری و بعد از حل شدن مشکلات روحی که توسط خانواده برات ایجاد شده به دنبال اشتغال باشی چرا که بدون آرامش روانی و فکری نمیتونی به روش های موفقیت فکر کنی و سپس به دلیل اینکه سن کمی داری و برای اشتعال در جامعه آمادگی نداری البته که خودت میتونی اما جامعه کنونی اینقدر بی رحمه که وقتی اومدی بیرون و کار کردی میفهمی که خانوادت خیلی بهتر از جامعه میتونن حمایتت کنند. بنابراین بهترین راهکار اینه که اشتعال در منزل را انجام بدی یا کارهای هنری داشته باشی و اینترنتی برای فروش اقدام‌کنی و اگر مشهد هستین با من تماس بگیر تا حضوری راهنماییت کنم