مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت پدر از بیرون رفتن دختر

سلام،خسته نباشید. دختری هستم ک 18 سال رو تموم کردم ولی هنوز پدرم برای بیرون رفتن به من اجازه نمیده و من حتی با دوست و آشنا هم نمیتونم تنها بیرون بروم و آزادی ندارم و حتی کلاس هایم رو با این که میشه حضوری رفت و استاد ذکر کرد که برای ادامه کار لازم هست که حضوری بروم و تمام پروتکل های بهداشتی رو هم رعایت میکنند، اجبار کردن که حتما مجازی باشد. چون باید تنها میرفتم سر کلاس خیلی جاها و خیلی کار ه روا نمیتونم انجام بدم چون باید تنها برم و بیام. حتی خونه دوست هام رو که خونه ما اومدن هم تنها اجازه ندارم برم. من واقعا از این وضع خسته شدم اجازه انجام هیچ کاری رو به تنهایی ندارم و گوشی ام چک میشه. با این که سن من سال 18 تمام است. من باید چی کار کنم؟ من واقعا از این وضع خسته شدم. ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

خضیری راضیه ترابی

خضیری راضیه ترابی :

استان :

باسلام شما میتوانید به دادگاه خانواده شکایت کنید .

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
عزیزم گاهی محدودیتهای ایجاد شده در خانواده جهت محافظت از شماست و دلیلش نگرانی پدر و مادر بخاطر سن کم شماست منتها افراط در محافظت و ایجاد محدودیت آثار سوء دارد بهتر است با پدر نزد مشاور بروید و یا با ایشان دوستانه صحبت کنید و صبور باشید آینده راهگشاست.