مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با عرض سلام و خدا قوت.
من زنی 40 ساله با سه فرزند هستم. دو پسر 17 و 12 ساله و یک دختر دو ساله دارم.
ده سال قبل فهمیدم شوهرم به من با پیامک خیانت کرده. نمیدونم ولی حدس میزنم جنسی نبوده. معذرت خواهی کرد و ‌گفت تکرار نمیشه. هر چند برای من سخت بود اما به خاطر بچه هایم بخشیدم. اما باز هم تکرار شد و هر سری که با کسی بود ‌میفهمیدم بهانه هایی مثل این که پیش من نمی آیی یا آرایش نمیکنی و یا ( من شاغل هستم) شب ها آشپزی میکنی و به من نمیرسی و ... بود. تمام این ها رو سعی کردم در خودم تصحیح کنم و با موجود این که فشار زیادی تحمل میکردم اما طبق خواسته اش پیش رفتم و صبح زود بلند میشدم ناهار درست میکردم. اما باز هم متوجه شدم با کسی دیگری هست. این دفعه با این بهانه که تو صبح زود بلند میشی آشپزی میکنی و اعصاب من به هم میریزه و متوجه شدم به زن شوهر داری گفته بیاد خونمون و وقتی من نیستم که رابطه داشته باشند. رفتم دادگاه برای طلاق اما موفق نشدم چون شوهرم راضی به طلاق نبود و بعد گفت این ها دست از سر من برنمیدارند و باید ماشین سنگین بخرم و بروم بیرون از شهر کار کنم ( کار او شهرداری بود ) با تمام نارضایتی من 6 ماه مرخصی گرفت و رفت ماشین سنگین خرید اما باز متوجه شدم که با همون خانم در ارتباط هست و هر وقت شوهرم برمیگرده همدیگر رو میبینن. من هم تصمیم قطعی به طلاق گرفتم. شوهرم دایی اش رو آورد با من صحبت کنه و من هم تمام اتفاقات رو براشون تعریف کردم. شوهرم هم شروع کرد به تهمت زنا زدن به من و اون وقت تا حالا من که هیچ کس از مشکلم خبر نداشت الان شوهرم با تهمت زنا زدن به من میخواست خودش رو تبرئه کنه و به خانواده خودش، خاله ها، دایی ها، پدرم و حراست آموزش و پرورش محل کار من هم این تهمت‌ ها رو گفته بود و همه به من گفتند که مشکل روانی دارد. رفتیم روانپزشک دارو تجویز کردن اما مادر و خواهراش نذاشتن که مصرف کنه و به خاطر همین مشکل روانی باز هم بخشیدمش و از اون زمان تا حالا مدام با این خانم و با اون خانم هست و هر وقت اعتراض میکنم میگه تو زناکار و ‌خیانتکاری و اگر شماره همکار آقایی و یا هر آقای دیگر تو گوشی ام ببینه و ببینه که حتی یک بار پیام دادم میگه تو دنبال تلافی هستی و من هم به حسابت میرسم و حالا تهمت زنا پشت سر خواهر هایم و دامادمون هم میزنه و خانواده اش هم همراهی اش میکنند. دیگر واقعا بریدم و الان دنبال طلاق هستم. با سه تا بچه نمیدونم چی کار کنم و از چه راهی میتونم طلاق بگیرم؟ چون راضی به طلاق نمیشه با وجود این که خرجی شخصی به من نمیده و نفقه اجرا گذاشتم. اما قاضی به نفع آقا رای دادن ‌گفتند خرجی خونه میده مهریه و اجرت المثل به نتیجه رسیدم و آقا میگه پرداخت میکنم اما طلاقت نمیدم و فقط زجرت میدم. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سلام . ارتباط مستقیمی در دعوای طلاق و مطالبه مهریه نیست . شما می توانید بدون طرح دعوی طلاق ابتدا در خصوص مهریه از طریق اجرای ثبت اقدام نموده و نسبت به توقیف اموال زوج اقدام نمایید .
در خصوص دعوای نفقه خود و فرزندان میتوانید اقدام نمایید درصورتی که زوج حقیقتا نفقه نپردازند . که با هر حال اثبات ان بر عهده شماست و صرف ادعا دادگاه رای نمی دهد باید شاهد معرفی کنید .
درخصوص فحاشی و توهین شما می تواند شکایت کیفری در دادسرا مطرح کنید برای اثبات تصویر پیامها در گوشی تلفن و شهادت شاهد لازم است