مشاوره حقوقی رایگان - ارث و مهریه

سلام. پدر بنده فوت کردن. پدر بزرگم هم قبل پدرم فوت کرده و پدربزرگم زمینی و خونه ای داشته که هنوز بین وراث تقسیم نشده. من محکوم به مهریه به همسرم هستم. آیا راهی هست که قبل از تقسیم ارث زمین و خونه پدربزرگم، من بتونم سهم الارث خودم رو به برادرم و یا مادرم واگذار کنم که بنام اونها سند بخوره یا اینکه پول فروشش به برادرم برسه که همسرم نتونه بابت مهریه سهم منو توقیف کنه؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بعد از صدور حکم محکومیت به پرداخت مهریه به همسرتان میخواهید اموال موروثی که ازارث به شما میرسد به بستگان درجه اول خود منتقل نمایید موضوع از مصادیق فرار از پرداخت دین تلقی وعلاوه بر مسولیت کیفری دارای مسولیت مدنی واعلام بطلان معامله هرگونه نقل واتقال خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین را انتقال بدهید هم انتقال باطل است هم جرم فرار از دین برای شما و خریدار اگاه