مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

سلام وقتتون بخیر
مدارک من دست دوستم بوده
خودم باهاش رفتم جواز کسب طلا و جواهر گرفتم
و یه برگه امضا کردم که تو تهران خونه دارم به صورت اجاره ای در حالی که اصن وجود خارجی نداشته
من باهاشون همکاری نکردم و اونا از مدارک من سو استفاده کردن چک کشیدن دسته چک گرفتن دزدی کردن
پرونده تعزیرات و راهنمایی رانندگی دارم
چند وقت زمان میبره امضا های بانک کارشناسی بره
ایا قابل اثباته
بنده هیچ وکالتی هم بهشون ندادم
و کلا با کلاهبرداری کارو انجام دادن
ابانک های مختلف هم دسته چک گرفتن
خودم بعد از یکسال از فهمیدم از طریق پایگاه
رقمشم بالاست
چن وقت زمان میبره اثبات بشه
ایا دوربین های بانک برای یکسال پیش رو دارن
حکم من چی میشه
من یه جوهز گرفتم و مرتکب هیچ جرمی نشدم
ممنون میشم سریع تر کمکم کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
سرعت رسیدگی ،بستگی به عوامل مختلفی از جمله سرعت عمل کارشناسان در مطالعه پرونده و استکتاب از طرفین واعلام نظر آنها دارد ،
اگر اثبات شود که مدارک شما در دست آنها بوده و بدون اطلاع شما اقدام به دریافت دسته چک و مانور متقلبانه یا اعمال دیگری به قصد بردن مال دیگری کرده اند ،عملشان میتواند از مصادیق کلاهبرداری باشد و علاوه بر آن ،جعل امضأ نیز در زمره اتهامات آنها بوده و قابل رسیدگی میباشد.
موفق باشید.