مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن دختر قبل از سن قانونی

سلام من 15 سالمه
خانواده من همه خوبن الا پدرم
پدرم منو دوست نداره و بدترین رفتارو با من داره
تاحالا هزاران بار کتکم زده و حتی جاهایی از سوختگی روی پوست من هست که میتونید ببینید
من میخوام ازشون جدا شم به صورت قانونی
چون اینجا هم از نظر روحی و روانی و هم جسمی دارم آسیب میبینم.
همین امروز هم منو از مدرسه رفتن انداخته که دیگه لازم نیست بری
انقد کتک خوردم حد نداره چه روحی باشه چه جسمی
انقد منو اذیت کردن از اعصابم تیروئیدم کم کار شده و حتی 5 ماهه اجازه نداشتم برم تست های ماهانمو بدم و هنوز مشکل اصلیم پیدا نشده
من حتی یه مدت پیش مشاوره میرفتم برای حال بدم
دیگه نمیدونم چیکار کنم که باهام خوب بشه
بهم اعتماد نداره
حتی نمیزاره برم سرکار بتونم خودم خرج خودمو بدم
پدرم اعتیاد به تریاک و شیره هم داره
قبلا خوب بود تقریبا 5 6 سالی میشه اینجوری شده
پیش معروفترین پزشک اعصاب هم میره و مشکل اعصاب داره مثل من
هرچقدرم بد بلاخره پدرمه برای همین میخوام جداشم
آیا میتونم بدون هیچ دردسری جداشم
به خدا دیگه حوصله دردسر ندارم
توروخدا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است حتما با مرکز بهزیستی تماس بگیرید و موضوع را به آنها اطلاع بدهید تا....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دخترم فورا برو بهزیستی محلتون و ماجرا را توضیح بده، و هر وقت کتکت زد زنگ بزن به پلیس 110 و از طرفی یه صورتجلسه با امضای دیگر اعضای خانواده تهیه کن مبنی بر اینکه کتکت زده وبا کمک بهزیستی از پدرت شکایت کن. ولی هرگز خانه را ترک نکن که گرگهای آدم نما زیادند و تا جایی که کتک پدر از نسبت به اعمال بی شرمانه آن گرگها قابل تحملتر است. خدا کمکت کند. اگر برادر با خواهر یا مادری که جدای از شما زندگی می کند داری برو پیش انها ولی ، بهزیستی را حتما برو، اگر یک موفق نشدی هر زوز برو تا موفق بشی حتی میتونی بری کلانتری تا اونا تورا به بهزیستی معرفی کنند