مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل رابطه نامشروع همسر

سلام. من پسر 23 ساله هستم و بعد از یک سال ازدواج فهمیدم همسرم با یک پسری که قبلا قرار بوده با او ازدواج کنه، ارتباط داشته ( ارتباط از نوع ملاقات و دیدار و متعدد بوده. نمیدونم به او دست زده یا نه) الان که فهمیدم شوکه شدم. نمیدونم طلاق بدم یا چی کار کنم. گیج شدم. لطفا راهنمایی کنید. اگر طلاق بدهم، چون در نامزدی هستیم مهریه چطوری هست؟ تشکر

پاسخ ها :

طلاق به دلیل رابطه نامشروع همسر طلاق در دوران نامزدی مهریه طلاق