مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

با سلام. دستور تخلیه آپارتمانی صادر و به اجرای احکام ارسال گردید که پس از اطلاع و ارائه مدارک مورد نیاز، شعبه صادر کننده دستور اجرایی را متوقف نمود ولی متاسفانه دو روز بعد طرف پرونده، به وسیله مامور تخلیه، واحد را تخلیه کردند در حالی که دستور توقف مقدم بر اجرا بود و موجب خسارات فراوانی شده. حال کجا و چگونه احقاق حق نمایم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی مدرس

جناب آقای محمدمهدی مدرس :

سلام وقت بخیر.باتوجه به تقدم صدور دستور توقف،شما میتونین از مرجع صادر کننده همین دستور،اعاده وضع رو به زمان قبل از تخلیه مطالبه فرمایید.و تخلف مجری رو هم به مراجع انتظامی و حفاظت اطلاع دهید