مشاوره حقوقی رایگان - پرینت دایرکت اینستاگرام

سلام. من 3 الی 4 ماه پیش در دایرکت اینستاگرام مکالمه هایی با چند نفر داشتم. یعنی چت های نامشروع. اینستاگرام رو پاک کردم ولی اون پیج رو دیلیت اکانت نزدم. الان خیلی پشیمون هستم از کارم و میخواهم بدونم اگر به گوش نامزدم برسه امکان درآوردن پرینت وجود دارد؟ پرینت واتساپ چطور؟ تا چه مدت باقی میمونند؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

نامزد حق شکایت نامشروع ندارد اگرهم داشته باشد شکایت در جرایم منافی عفت مثل رابطه نامشروع فقط در محدوده شکایت شاکی قابل رسیدگی بوده و تحقیق مثل استعلام پرینت مکالمات ممنوع است .در هر حال اینکه اساسا آیا پرینت واتساپ و تلگرام از نظر تکنیکی مقدور هست یا خیر با توجه به اینکه سرورها در ایران نیست.اینستاگرام را خبر ندارم.
ضمنا اگر خیلی میترسید بدید گوشی تون رو بیرون پاک کنند