مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت سفته

سلام. به خاطر داشتن نوزاد دو ماهه و شرایط سخت کرونا کار های اعتراض من طول کشید. ابلاغ حکم من 12 بهمن بود و ده روز فرصت اعتراض داشتم. چرا 20 بهمن و زودتر از موعد رای صادر شد؟
و این که برای پرداخت سفته که محکوم شدم، میشه درخواست اعسار کرد و آیا موافقت میشه؟ سه دانگ خانه به نام من هست که در رهن بانک هست و من بابت سفته شکایت کیفری خیانت در امانت کردم. اگر نتونم ثابت کنم، میتونه اعاده حیثیت کنه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست اعسار بدهید. دادگاه موضوع را بررسی و حکم مقتضی خواهد داد.
در خصوص شکایت کیفری ، بله ، اگر شکایت شما واهی باشد حق دارد از شما شکایت افترا کند