مشاوره حقوقی رایگان - حضور داوطلبانه در جبهه

باسلام. بنده برا احتساب سه چهارم خدمت دوره جنگ پدرم با استفاده از کارت پایان خدمت که صادره از همان یگان بود، مراجعه کردم که اظهار داشتند در سیستم آن ها ثبت نشده. باید از کجا پیگیر این قضیه بشوم؟ از کی مطالبه گری نمایم و به چه صورت هست؟ ممنون از پاسخگویی.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید برای اطلاعات بیشتر و مفصل و دقیقتر میتونید با شماره تلفن دفتر تماس بگیرید و با پرداخت هزینه مشاوره برای وقت مشاوره هماهنگ کنید