مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن گوشی از همسر

سلام، وقت بخیر.
خانوم بنده در دوران زندگی مشترک اجناس مانند گوشی و سیم کارت من رو برداشته بودند. ما طلاق توافقی گرفتیم ولی هیچ یک از اون ها رو قید نکردم چون تهدید به گرفتن مهریه میکردن. الان تنها مدرک موجود فقط فاکتور از گوشی و مالکیت دستگاه هست که به نام من می باشد. با این مدارک یک شکایت تنظیم کردم آیا میتونم گوشی رو بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

پس گرفتن گوشی از همسر پس گرفتن سیم کارت از همسر استرداد گوشی گوشی