مشاوره حقوقی رایگان - زندگی مستقل میخام

با سلام
دختری هستم 36ساله. دو سال هست که پدرم فوت کرده. بعد از فوت پدرم مادرم خانه رو برامون زندون کرده، خودشم زندانبان ما شده. به هیچ عنوان نمیزاره مسافرت برم. داخل شهر هم میخام برم کلی باید جواب پس بدم. پارسال میخواستم برم خونه برادرم کلی الم شنگه به پا کرد و نزاشت که برم.
هر جا بخام برم اوضاع همینه. فقط تا وقتی که اسم مسافرت نگیرم و فقط تو خونه مشغول بشور و بساب باشم، دختر خوبی هستم و اخلاق مامانم خوبه. ولی وای به حالم اگه بخوام برم مسافرت. یه خواهر 30ساله هم دارم اوضاعش مثل منه
الان مامانم خودش مسافرت هست ولی من تو همین شهر با خواهرم رفتم خونه عموم کلی تهمت بهم زد که معلوم نیست کجا بودی. میخاستم بدونم میتونم جدا بشم و مستقل زندگی کنم یا نه؟
مادرم غیرقابل تحمل هست و دارم دیونه میشم. آیا راهی هست یا باید همینجا بسوزم؟

پاسخ ها :

مرضيه  ملايره

مرضيه ملايره :

استان :

با سلام شما فردی بالغ و رشید هستید و امکان زندگی مستقل رو دارید