مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در شکایت

درود و خسته نباشید.
بنده مدتی پیش در سایت درج آگهی یک جنسی رو آگهی کردم و شخصی از شهرستان‌‌ اقدام به خرید کردن و مبلغ رو واریز کردن. بنده هم براشون ارسال کردم ولی تماس گرفتن که این جنسی نبود که من دیدم و میخواستم و به درد من نمیخوره و چون گاها برای خود م هم پیش آمده در چرخیدن بین آگهی ها دچار اشتباه شدم‌ و به بنده خدا گفتم حتما شما هم اشتباه کردید. به هر حال گفتم که جنس رو برگردونید و من هم مبلغ رو واریز میکنم‌ ولی چون پدرم به رحمت خدا رفت، دو الی سه روزی درگیر بودم و پاسخگو تلفن ایشون نبودم که امروز متوجه مسدود شدن کارت بانکی ام شدم و تماس گرفتم‌. ایشون فرمودن به پلیس فتا از من شکایت کردن و این که 250 تومان برای من واریز کردن الان میگن 400 تومن واریز کنم تا رضایت بدهند. خواستم راهنمایی بفرمایید چی کار کنم. ممنون میشم.

پاسخ ها :

داود  حسيني

داود حسيني :

استان :

سلام شما کارغیرقانونی ویاجرمی انجام ندادین ایشون هم عکس جنس رو مشاهده کردن نهایت فقط میتونن اصل پولشون رو بگیرند وجنس رو برگردوند به همونجا که شکایت کرده مراجعه کنید وتمام توضیحات رو بدین غیرحضوری امکانش نیست کارتون انجام بشه

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
با در دست داشتن گواهی فوت پدر مراجعه شود به پلیس فتا و پرینت از حساب که مشخص میزان قطعی واریز است
و اعلام آمادگی جهت باز پرداخت وجه