مشاوره حقوقی رایگان - وکیل از دادن قرارداد به موکل امتناع میکند

با سلام...خسته نباشین
پدر بنده با وکیل خود قرارداد امضا کرده در صورتی که متن قرارداد را نخوانده.. وکیل پرونده فقط یک حساب ثنا برای موکل باز کرده و هنوز به جلسات دادگاه نرسیدیم...با پیگیری های بسیار وکیل از دادن یک نسخه قرارداد حتی کپی آن خودداری میکند..تکلیف ما چیست؟

پاسخ ها :

ندادن قرارداد به موکل توسط وکیل قرارداد وکالت وکیل موکل