مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

سلام، اینجانب ورثه یک ملک مشاعی غیر قابل افراز بوده که در تصرف برادرم است، بعد از شکایت دادگاه حکم فروش از طریق مزایده داده و بنده خواهان خرید ملک به قیمت کارشناسی میباشم، آیا بعد از حضور در مزایده و برنده شدن احتمالی، مبلغ 10 درصدی ارزش ملک را بنده بعنوان وارث هم باید پرداخت کنم؟ در انتها بعد از پیروزی نیاز به پرداخت قدرالسهم خود هم می باشد یا خیر، تشکر از شما

پاسخ ها :

مزایده ملک مشاعی ارثی مزایده ملک مشاعی مزایده ملک ارثی مزایده ملک ارثی