مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام خواهرم که از طرف شوهرش به خیانت متهم شده و ان را از خانه رانده و اقدام به طلاقش کرده را با رضایت کامل خواهرم را به خانه ی خودم اوردم بعد از 8ماه خواهرم بیخبر از خانه ام رفت و به شوهرش برگشت بعد از ان خواهرم و شوهرش بجرم ادم ربایی شاکیم شدند تکلیف من چیست

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باید ثابت کنند و صرف شکایت کافی نیست...

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال باید بتونن ثابت کنن و اصل بر بی گناهی است باید دید چه مدارکی برای اثبات دارن و صرف شکایت کردن کافی نیست