مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین ماموریت

با سلام. پدر همسرم در حین ماموریت در جاده تصادف می‌کند و فوت میشود و از طرف بنیاد شهید، شهید اعلام نمی‌شود ولی مرکز بهداشت که محل خدمتش بود، اسم شهید رو برای سر در خود انتخاب میکند و مهر مرکز بهداشت هم به نام پدر همسرم است. حالا باید چگونه پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

باید بنیاد شهید بر اساس مستندات و دستورالعمل بررسی نماید و احتمال ان در خصوص پدر همسر شماو اینکه ننوشته اید کدام ارگان و چگونه ودر چه ماموریتی و ایا نظامی بوده ویا خیر محتمل نمیباشد