مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب در حین ماموریت

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. بنده در سال 96 جهت طی دوره عالی رسته ای از نیروی دریایی در چابهار، به مرکز آموزش مهندسی نزاجا واقع در بروجرد اعزام شدم. پس از ثبت نام و دریافت منزل جهت آماده شدن برای شروع دوره و آوردن وسایل زندگی جهت طی این دوره 9 ماهه، به دانش پژوهان 4 روز مرخصی داده شد. بنده عنوان نمودم که وسایل و خودرو بنده چابهار هست و رفت و آمد در این بازه 4 یا حتی 5 روزه بسیار سخت می باشد. اما سرهنگ مسئول گردان دانشجویان گفتند که بیشتر از این امکان ندارد. بنده با اتوبوس به چابهار مراجعت و وسایل خودم را در ماشین شخصی گذاشته و به طرف بروجرد به راه افتادم . مدت 4 روز در رفت و آمد بودم و بسیار خسته شده بودم . روز پنجم صبح زود از قم (منزل مادری) به سمت بروجرد به راه افتادم که حدود ساعت 6 در حالی که هوا گرگ و میش بود تصادف رخ به رخ شدید نمودم که باعث صدمات زیادی شد. ران پای چپ من خورد شد و پلاتین در آن قرار دادند. در حال حاضر هم همچنان پلاتین در ران چپ من قرار داشته و دارای طبقه سطح 2 سلامتی می باشم. سوال بنده از خدمتتان این است که با عنایت به این که اینجانب در حال طی مسیر به سمت محل ماموریت بوده ام که دچار سانحه گردیده ام، آیا مشمول دریافت جانبازی می باشم یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

جانبازی به دلیل آسیب در حین ماموریت جانبازی حادثه در حین ماموریت