مشاوره حقوقی رایگان - غرامت حادثه در حین ماموریت

باسلام من شب احیا تو ماموریت سپاه دچار حادثه شدم سرم ضربه خورد چند روز بیمارستان مدنی کرج بستری بودم متاسفانه از منMRIنگرفتن و من بویایی 100%و چشایی70%از دست دادم ولی بیمارستان اصلا توجهی نکرد در بدترین شرایط بعد3روز بدون امضا رضایت من ترخیص کردنم.الان بعد گذشت 8ماه من هیچ مدرکی منوط بر این اتفاق از بیمارستان ندارم خلاصه پرونده من کاملا برگه سفید هست برای پیگیری غرامت و جانبازی نه سپاه پاسخگو هست و نه بیمارستان .خواهش میکنم بگید من باید چکار کنم حالا

پاسخ ها :

غرامت حادثه در حین ماموریت حادثه در حین ماموریت جانبازی غرامت حادثه کاری