مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

سلام. همسرم در تاریخ 23 اردیبهشت سال 96 ازدواج مجدد کرد و من که تقاضای حقم را نمودم در خانه را قفل کرد و تمام اموالی که ثبتی به نامش داشت را جابجا کرد ( خانه دو طبقه ای که خودش ساخته بود را به نام برادرش و خودرو النترا به نام دختر عموی زن برادرش و یک چهارم سهام گاوداری را به نام پدرش منتقل کرد و حساب بانکی اش را که گردش حساب دو سال آن بیش از یک میلیارد و ششصد میلیون بود را تخلیه نمود) این انتقالها در فاصله 6 روز 1 خرداد تا 6 خرداد صورت گرفت. من در 10 خرداد اولین شکایتم را در دادگاه کردم و در تاریخ 17 خرداد مهریه ام را در ثبت به اجرا گذاشتم و در همان زمان متوجه انتقال اسناد شدم که برای اولین بار در پرونده همان سال 96 به فرار از دین اشاره کردم که گفتن فرار از دین بعد از صدور محکومیت تحقق میابد و دوباره بعد از صدور حکم محکومیتی که در آبان سال 97 توسط دادگاه شکایت فرار از دین کیفری نمودم که به علت رای وحدت رویه رد شد. حال با این رای چگونه میتوانم اسنادی که صوری جابجا شده و برای آن ها قولنامه صوری هم درست کرده که در یکی از آن ها شماره چکی قید شده که در دادگاه فرار از دین خواستم که از آن شماره چک استعلام بگیرند و همسرم گفت پول النترا نقدی داده شده و چک پاس نشده است. حال با این رای وحدت رویه چگونه درخواست ابطال اسناد و کارشناسی خط قولنامه هایی که صوری درست شده را بدهم تا قاضی پرونده به صحت حرف های من پی ببرد تا من هم بتوانم به مهریه ام برسم و سر پناهی داشته باشم؟ با تشکر

پاسخ ها :

معامله صوری به قصد فرار از دین مهریه فرار از دین مهریه مهریه