مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال پدر محجور

سلام. پدر من 9 ماه قبل فوت کرده و قبل از مرگش به ما گفته بود زمین هایم هزینه کفن و دفن من هستش. بعد من بفروشید و برای من احسان بدید ولی برادر کوچکم موقع مرگ پدرم یک قولنامه فروش دستی برا زمین های پدرم نوشته و انگشت پدرم رو زده زیر اون قولنامه و الان هم ادعای زمین رو کرده و فروخته به غیر. الان من باید چیکار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

انتقال اموال پدری سوء استفاده از پدر محجور فروش ارث پدری توسط برادر ارث