مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در ساخت و ساز ملک

سلام. برای ساخت زمین در سال 91 پروانه گرفتم که اشتباها جابجا ساختم و در مرحله اسکلت متوجه شدم. به شهرداری اعلام کردم که ضمن تملک زمین و ارجاع به کمسیون ماده 100 به عنوان فاقد پروانه جریمه تعیین شد که پرداخت کردم. سپس با نقشه دلخواه البته با رعایت قوانین و پیش بینی پارکینگ تکمیل کردم و در سال 96 با همون وضع پایان کار گرفتم. اینک که برای آسانسور اقدام کردم اعلام کردند که چون تخلف شما به علت جابجایی زمین بوده ملزم به اجرای نقشه های که پروانه گرفته اید، هستید. با توجه به این که این ملک بدون پروانه ساخته شده و پروانه اخذ شده اختصاص به زمین قبلی بوده و در همون زمین اجرا شده، آیا به صرف این که جابجایی علت تخلف اعلام شده، شهرداری میتواند ما را ملزم به اجرای همون نقشه بکند یا نه؟ اگر جواب منفی هست در صورت اصرار شهرداری راهکار چی هست؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر شهرداری نمیتواند این کار را بکند بهتر است به دیوان عدالت ا داری شکایت کنید