مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغ به مالک قبل از تخریب ملک

با سلام و عرض ادب سوال من این است که آیا جهاد کشاورزی که قصد تخریب ساختمان احداث شده در ملک شخصی رو دارد می تواند صرف یک شابلون زدن به دیوار ملک تخریب شده ادعای این را بکند که به مالک ابلاغ نموده است در صورتی که ابلاغ سال‌های گذشته جهت حضور در اداره جهاد به مالک ملک به صورت کتبی بوده است ولی زمانی که قصد تخریب نموده اند به نوشتن در گوشه ای از دیوار ملک مالک با شابلون استناد نماید ؟ در حالیکه ملک مورد نظر که قرار است توسط جهاد تخریب گردد مسکونی نبوده و انبار ملک جهت نگهداری علوفه و هیزم محسوب میشده و پس از تخریب توسط اداره جهاد هیچ وسایلی دال بر سکونت و رفت و آمد روزانه مالک در آن محل رویت نشده است و تماما وسایل کشاورزی بوده با توجه به سرمای شدید و بارش برف اداره جهاد می‌دانسته که مالک با وجود شرایط جوی به آن محل تردد نمیکند تا شابلون را رویت کند و مغرضانه اقدام به این کار کرده است با توجه به این موضوع که مالک با مدارک مالکیت مستند اثبات نموده که متراژی قریب به دو هزار متر مربع در آن منطقه مالکیت دارد آیا برای مالکی که دو هزار متر مربع در یک منطقه مالکیت دارد وجود یک اتاق یا انبار 20 متری جهت نگهداری آلات و ادوات کشاورزی و انبار علوفه و محصولات خود غیر قانونی است و جهاد می تواند بدون اطلاع به ایشان تخریب نماید؟ و وسایل وی را رها نموده محل را ترک کند ؟ ایا مجوزی دال بر تخریب وسایل داشته مثل تانکر آب که تخریب کرده است ؟ فنس و دیوار سنگ چین شده که منع قانونی ندارد چرا فنس و دیوار باغ که حصار باغ محسوب می‌شده تخریب نموده است ؟؟؟ شارع و جوی آب عموم را تخریب نموده است ؟؟ همه این موارد فقط با این ادعا که با شابلون به دیوار ملک اطلاع رسانی کرده ایم آنهم در طول پنج روز قبل از تخریب در شرایطی که وجود برف و سرمای شدید احتمال حضور مالک در آن محل صفر بوده است و اداره جهاد هم همین قصد و نیتی شوم را داشته تا بهانه ای ایجاد شود برای تخریب و خسارت زدن به شخص مالک که تخریب انجام گرفته است

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

براساس قانون تغییر کاربری اراضی و زراعی هر گونه تغییر کاربری جرم بوده لذا مطابق ماده 10 قانون ابتدا اعلام توقف ودر صورت ادامه عملیات مطابق تبصره یک ضابط از ادامه عملیات جلوگیری و مطابق تبصره دو جهاد میتواند با حضور نماینده دادسرا راسا اقدام به تخریب نماید
البته شما میتوانستید بعد از اخطار با مراجعه به جهاد کشاورزی و اخذ مجوز از کمسیون تبصره یک ماده یک قانون و نوع فعالیت اقدام به ساخت انباری نمایید در صورت هر گونه سوال تماس بگیرید