مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام ... در موضوع شکایت از ما که خواهان از ما ملک کشاورزی میخواهد بگیرد...در رای بدوی حکم بر بطلان صادر شد....رفتیم دادگاه تجدید نظر و رای در تجدید نظر قطعی صادر شده...موضوع رای خلاصه میگم که از خواسته های خواهان شماره 1-2-3 هر سه شماره تنظیم سند بشوند....در تجدید نظر نوشته (فقط)) شماره 2 تنظیم سند شود برای خواهان و شماره 1و3 همان رای بدوی تایید شد و برای ما که خوانده هستیم شده....سوال این هست الان بعد 8ماه دادخواست ابلاغ اومده از ما که از خواسته شماره 3بریم دادگاه برای دفاع کردن... (((سوال آیا در رای قطعی میشود دوباره شاکی شد؟...در صورتی که نه واخواهی هست...نه اعاده دادرسی نه شخص ثالث در کار هست..نه اشتباه قاضی..باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام این ابلاغیه که در مرحله اجرا میاد برای ادای توضیحات یا بیان ابهامات هست نه دفاع .
شماره واتساپ بنده جهت مشاوره و ارسال مدارک: 09393050039