مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک برگشتی

با عرض سلام وخدا قوت.
سال 94 یک فقره چک به مبلغ 11800000میلیون برگشت زدم که پول را نفر اول گرفته و چک را نفر دوم داده و پشت چک را نفر اول ضمانت کرده. بعد از شکایت کیفری 2 وکیل گذاشت روی پرونده و حقوقی اش کرد و بعد از 5 ماه شورای حل اختلاف فراخوان کرد و پیشنهاد سازش داد و 2 طرف در غیاب ضامن سازش کردیم ولی هیچ پرداختی نشد و ضامن را با کم کاری شورا از رده خارج کرد. 30 میلیون سفته از ضامن دارم همراه با عریضه که این مبلغ را قرض گرفته و حکم جلب صاحب چک که متواری هست. پدر صاحب چک میخواد بعد از گذشت 6 سال 10 میلیون بده و رضایت بگیره و میگه خسارت را از اون بگیر. آیا میشه این مبلغ را از صاحب چک گرفت و رضایت داد و پیگیر ضامن چک برای خسارت روی همین پرونده شد و یا شکوائیه جدید علیه ضامن انجام بدم و درخواست پدرش را رد کنم و یا از سفته پیگیر مطالباتم باشم؟ لطفا نهایت راهنمایی را در حقم انجام بدید. سپاس از لطفتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما اگر مبلغی بگیرید و چک
را به صاحب چک برگردانید و رضایت بدهید دیگر نمی توانید شکایت نمایید چون دیگر چک در دست شما نیست تا شکایت نمایید مگر... ولی شما می توانید از ضامن و صاحب چک ( اگر به تعهدات سازش نامه تنظیم شده در شورا عمل نکند ) دوباره شکایت جدید نمایید
برای مشاوره تماس بگیرید